Tim Gábor most megkapta amit érdemelt

Tim Gábor újra komoly autóba ülhet, hisz a mai napon jelentette be a JG-2 Racing, hogy a többszörös magyar bajnok vezetheti az Eger Ralin a gyári fejlesztésű Opel Adam R2-t. Tim navigátorával, Timár Tamással a Rallye2 mezőnyében vesz részt az idénynyitó versenyen.

Tim Gábor 2017-ben futotta első teljes rallye idényét, és Timár Tamás navigálásával megnyerte a MARB Északi Régió bajnoki címét, az országos értékelésben pedig harmadikak lettek. Az év végi Szilveszter Rallye-n is rajthoz állt a páros, jelentős előnnyel nyerték a 2000cc-es kategóriát.

Miután egy évet a saját építésű Nissan Sunny GTi-vel lehúzott, 2018-ban újra komoly technikát vezethet a vanyarci pilóta! A JG-2 Racing, és annak csapatvezetője, Farkas Kálmán bizalmat szavazott Timnek, és ő vezetheti a csapat Opel Adam R2-es versenygépét a szezonnyitó Eger Ralin, azt az autót, mellyel a csapat 2017-ben a Rallye2 második helyét szerezte meg. A navigátor idén is Timár Tamás lesz.

“Ez egy fantasztikus lehetőség, még most sem hiszem el! Remélem hamar összeszokom az autóval és sikerül felvennem a ritmust, mert szeretném egy jó eredménnyel meghálálni a bizalmat Farkas Kálmánnak és természetesen a támogatóknak. Az Eger Rallye előtt lesz lehetőség tesztelni, így minden adott, hogy egy jó versennyel mutatkozzunk be a csapatnak. Természetesen a tapasztalati hiányt nem tudjuk pótolni, nem is akarunk túl nagy tehert magunkra venni, de bízunk egy jó versenyben és jó eredményben! Ezzel az autóval abszolút első helyért lehet menni, de ehhez idő kell!” – értékelte a bejelentést Tim.