Tim Gábor: Második hely Oroszlányban a “veterán” Nissannal

Többször írtunk már róla, hogy Tim Gábor ebben az évben a MARB bajnokságban versenyez. A négyszeres pályaautós bajnok vanyarci pilóta hamar felvette a ritmust, és már a rali versenyeken is az élmezőnybe tartozik.

Idén az Oroszlány Rallye volt az ötödik versenye, és eddig két abszolút, és három kategória győzelem szerepelt a neve mellett. Timár Tamás navigátorával, nem kezdték jól a versenyt, az első gyorsasági szakaszon csak a 8. helyet autózták. Innen azonban tudtak tempót váltani, és minden további szakaszon gyorsultak, és az összesen 6 szakaszt tartalmazó versenyt a második helyen fejezték be.

Az eredménynek köszönhetően Tim Gáborék már vezetik a 2000cc-es kategória tabelláját, de harcban vannak az abszolút győzelemért is.

Az előző versenyen beleszaladtunk egy pofonba, és nagyon sokat kaptunk Zobákpusztán. Most jóval felkészültebben érkeztünk, és ennek meg is lett az eredménye. Egy újabb típusú gumin mentünk, ami az elején megtréfált, de sikerült hozzá szoknunk! Ez már nem pályaversenyzés, itt nem lehet semmit begyakorolni, élesben kellett változtatnom a vezetésemen. Most már elég jól állunk a bajnoki táblázaton, de innen jön a neheze, valahogy kell még egy kis plusz, hogy meg is tudjuk nyerni a bajnokságot” – összegzett Gábor a verseny után.