Öt autóval indul a Zengő motorsport a Hungaroringen, az egyik egy Kia lesz??

A TCR hivatalos előzetese tényként kezeli, hogy a Zengő Motorsport is egy Kiával indul a hétvégén a TCR futamon, és ezt az autót Ficza Ferenc fogja vezetni! A másik négy Zengős versenyző Seattal indul majd és a nevek: Nagy Dániel , Tóth Csaba, Mór Csaba és György Anett.

Kerestük Zengő Zolit, aki nem tudta teljes mértékben megerősíteni a hírt, ugyanis a hétvégi törés miatt még minden képlékeny. Zoli azt már múlt héten is elmondta, hogy nagyon szeretné, ha Ficza Feri Kiával indulhatna, ezen is gőzerővel dolgozik a csapat. A Seatok is készülnek a műhelyben, de biztosat majd csak a végleges nevezési határidő lejárta után tudnak mondani. Drukkolunk, hogy összejöjjön!

Fecó indulása nem meglepetés, és a múlt héten azt mondta a race1.hu-nak, hogy mindenképpen a Kiával szeretne indulni, mert az autó a paraméterei alapján nagyon jónak tűnik, és a súlyelőny valamint az alacsonyabb hasmagasság miatt kedvező helyzetben lesz az ellenfelekkel szemben. A cél pedig egyértelmű Fecónak: megverni Michelisz Norbit. Ferivel készített interjúnk itt olvasható.

A hétvégén tehát a Hungaroringen magyar versenyzők dömpingje várható, nézzük a friss listát:

Zengő Motorsport:
  Ficza Ferenc – Kia(?)
  Nagy Dániel(?) – Seat
  Tóth Csaba(?) – Seat
  Mór Csaba(?) – Seat
  György Anett(?) – Seat

M1RA:
  Tassi Attila – Honda
  Michelisz Norbert – Honda

JLG Motorsport/Team Unicorse:
  Jedlóczky Márk – Alfa Romeo

LP Winner Motorsport:
  Bernula István – Kia