Zengő vs Michelisz a TCR-ben

A TCR közzétette a nemzetközi sorozat nevezési listáját, és egy bombameglepetést találtunk rajta. 55-ös rajtszámmal ott van Ficza Ferenc a Zengő Motorsport színeiben egy Kia Ceeddel. Sőt van még egy zengős Kia, de ott még nincs pilóta. 

Elértük Zengő Zolit is, aki elmondta, hogy a két Kiát Manfred Stohl csapatától vásárolták, de az autók még nincsenek kész, így csak a harmadik fordulótól versenyeznek velük. Grúziában és az azt követő versenyen még a Seat Leonnal indul Ficza Feri, akivel a cél a bajnoki cím. Zoli tehát beváltotta ígéretét, és egy nívós sorozatban ad lehetőséget Ficza Ferinek is.

A másik autónak még nincs pilótája, úgy is fogalmazhatnánk, hogy kiadó, de Zengő Zoltán azt kiemelte, hogy az elsődleges szempont számukra továbbra is az, hogy tehetséges fiatal pilótáknak adjanak lehetőséget.

Ott van viszont a M1RA is, Tassi Attilával és Roberto Colciagóval, így Michelisz Norbi csapatának egyik ellenfele a Zengő Motorsport lesz…

Ahogy tegnap megírtuk, a kétszeres bajnok Comini is indul egy Audi RS3-mal, és az indulók közt a korábbi B3 Racing versenyzők is szerepelnek. Mat’o Homola a DG Sport Opel Astrájával versenyez majd, Dusan Borkovic pedig Alfába ül, a GE-Force színeiben nevezett egy Alfa Romeo Giuliettával.

2017_TCR Int_entry list_full season