A Haas és a Torro Rosso is bejelentkezett

Lassan becsöngetnek a F1 2017-es szezonjára, és sorban a kicsik is előmerészkednek új fejlesztésű autóikkal. Ma délután még ketten a Haas istálló és a Torro Rosso mutatta meg erre az évre tervezett kocsiját és pilótáit. 

A Haas versenygépe igen kellemes dekorációt kapott, nagyon elegáns, ízléses megjelenésű. Romain Grosjean és Kevin Magnussen terelgetik majd ebben a szezonban. Grosjean tavaly nagyon megbízható teljesítményt nyújtott, mind a 29 pontot egymaga gyűjtötte a csapatnak. A gyengébben teljesítő Guttiérezt váltja Magnussen, aki harmadik F1-es szezonjában a harmadik istállót szolgálja majd. Az új autó VF -17-es elnevezést kapta. 

A Torro Rosso autóit Carlos Sainz és Danyiil Kvjat vezeti idén, amelyet STR12-re kereszteltek. A csapatnál remélik, úgy kezdik az idei szezont, mint tavaly, és azt is, hogy nem úgy folytatják. Ugyanis év közben nagy visszaesés következett be, ami kitartott a szezon végéig. Ennek egyik okát a gyengécske, korábbi Ferrari motornak tudták be, így idén ezt Renault erőforrásra cserélték.