Bemutatkozott a Red Bull KTM

Az osztrák csapat, pontos nevén Red Bull KTM Factory Racing, mindhárom Moto GP kategóriába leadta nevezését, jelentették be hivatalos twitter oldalukon. 

Pol Espergaro és Bradley Smith a királykategóriában képviseli a színeiket, míg a Moto 2-ben Brad Binder és Miguel Oliveira kap bizalmat. A legkisebb géposztályban, a Moto 3-ban is ketten hajthatják a csapat motorjait, Niccoló Antonelli és Bo Bendsneyder. A csapatvezető Mike Leitner lesz. 

 

Érdekesség, hogy a királykategóriában a motort 2016-ban Valenciában bemutató finn Mika Kallio nem tagja az alakulatnak.  

Pol Epergaro: “A bika kicsit még vad, de azon dolgozunk, hogy egyre jobb legyen! A csapat új a Moto GP-ben, de azon leszünk, hogy  minél gyorsabban fejlődjünk. Köszönöm a KTM-nek, hogy számít rám és bízik bennem.” 

Bradley Smith: “Érzem magamon a nyomást, de mindig is azért dolgoztam, hogy ezt egy gyári csapat versenyzőjeként érezzem! Sokat dolgoztunk a télen, és még fogunk is a rajtig, amit izgatottan várok, hogy mi is lesz velem 2017-ben.” 

Mike Leitner: “Először is nagyon boldog vagyok! Már tavaly egész évben ezért dolgoztunk, mint az őrültek, hogy most itt állhassunk, a rendkívül motivált pilótáinkkal. Az egész csapat az, mindenki a sikerekért fog dolgozni!”