GP2 – Erős párossal indul 2017-ben a Russian Time

Az orosz Russian Time csapat az idei szezonban továbbra is Artem Markelovnak szavazott bizalmat, a 22 éves orosz mellé az egy évvel fiatalabb, tavaly a Tridentnél versenyző Luca Ghiottót igazolták.

Luca Ghiotto

Mindkét pilóta a legjobb tíz között végzett az elmúlt szezonban, Markelov 10., Ghiotto 8. volt, és mindketten nyertek futamot is, az orosz Monacóban, az olasz Sepangban állt a dobog tetején. A Russian Time a Prema és a Racing Engineering mögött harmadik lett a bajnokságban, de volt ennél jobb évük is, 2013-ban, első Gp2-es szezonjukban csapatbajnokok lettek.

Artem Markelov

Tavaly néhányszor keresztezték egymást útjaink a pályán, így jól tudom, hogy mennyire jók.” – dicsérte a csapatot Ghiotto. “Azt hiszem nagyszerű lehetőségünk van a közös fejlődésre. Várom már a közös munkát Artemmel, és azt hogy márciusban már a pályán fejleszthessük az autót.”

A csapatvezető Svetlana Strelnikova abban bízik, hogy ezzel a párossal újra bajnok lehet a csapat, és azt is kiemelte, hogy az elmúlt négy év négy különböző bajnokcsapata jól mutatja, hogy mennyire kompetitív a sorozat.

A Russian Time orosz tulajdonú csapat, de autóikat az a Virtuosi Racing készíti fel, akikekkel 2014-ben az Auto GP sorozatban Kiss Pál Tamás hat futamon indult, és két győzelmet szerzett.