Rally

Újra egy gyors murvás versenyen indulnak Herczigék

A Rali Európa-bajnokság negyedik versenyhétvégéjén Lengyelországba utaznak Herczig Norberték. A korábbi világbajnoki helyszíneken újra nagyon gyors murvás szakaszok várnak a MOL Racing Team párosára. 2018-ban úgy búcsúzott a lengyelországi futamtól Herczig Norbert, hogy minél előbb [...]

Szerkesztőség: Race1.hu

Kiadó: Nádasi Mariann

Cím: Budapest, Kalotaszeg utca 15 fsz

Email: race1.hu=kukac=gmail.com

Fotó: Sándor Tamás, TIKA Photo

Az oldalon található minden fotó, interjú és videóanyag szerzői jogvédelem alatt áll. Azok további felhasználásához – forrásmegjelölés mellett is – a szerkesztőség írásos beleegyezése szüksége.

Jogi nyilatkozat

race1.hu egy autósporttal foglalkozó blog, írói semmilyen felelősséget nem vállalnak az oldal tartalmáért.

A blog készítői fenntartanak minden jogot, így különösen a blog bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A bloghoz tartozó oldalak tartalmát a nemzetközi egyezmények és hatályos jogszabályok védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap és a hozzá tartozó videocsatorna egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A blog tartalmának egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a blog további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, adatbázisban történő tárolására.

A kiadó oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a blog tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A blogtól híreket, beszámolókat, információkat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és a lapra utaló egyértelmű, könnyen felismerhető hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A blogon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a kiadó semmilyen felelősséget nem vállal.

A kiadó nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a lapok használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az üzemeltető mindennemű változás, illetve megszüntetés jogát fenntartja.

A blog olyan linkeket tartalmaz, melyek más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik eljárásáért, így különösen adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a kiadó nem vállal felelősséget.

A blog szerkesztőinek törekvése, hogy az említett jogszabály előírásait maradéktalanul betartsa, ám ennek ellenére előfordulhat, hogy ezen előírások sérülnek. Ezért amennyiben Ön vagy ismerőse felfedezi oldalunkon valamely – az ön szerzői jogát érintő, vagy tulajdonát képező és a fenti jogait a hatályos törvény bármely rendelkezésében sértő – képet vagy videót, kérjük írásban azonnal jelezze nekünk, hogy amennyiben azt kéri, haladéktalanul eltávolíthassuk blogunkról.