Bútor Robi is ott lesz Szombathelyen!

A tavalyi Mikulás Ralin láthattuk utoljára a mezőnyben Bútor Róbertet. Szűk fél év telt el azóta, a kiváló versenyző étvágya pedig ismét megnőtt a rali iránt.

Kiéheztél az elmúlt hónapokban?
Pontosan ennyi a magyarázat. Előzetesen úgy terveztem, hogy Veszprémben indulok, de nem bírtam tovább. Az elmúlt hónapokban csak nézegettem az autót a műhelyben, áltó helyében költöttem rá, úgyhogy épp itt az ideje, hogy használjam. Úgy is mondhatjuk, hogy a Szombathelyen rámelegítek Veszprémre. Már elvonási tüneteim voltak.
Azért nem árt ismét felvenni a ritmust.
A szervezetem már hozzászokott, hogy hosszú kihagyások után, egy-egy futamra térek vissza. Ezt a helyzetet tudom kezelni. Egy hosszabb teszt viszont nem ártott volna, ami sajnos pályahiány miatt nem jön össze. Ezt nagyon sajnálom, mert az Iseum Rallye pályarendszere egy kicsit idegen tőlem. Ettől függetlenül ebből sem szabad nagy problémát csinálni. Végre jön a hétvége, és beleülhetek az autóba. Ez mindenért kárpótolni fog.
Reális lehet egy jó helyezés?
Amint elkezdődik a verseny, természetesen egyértelműen ez lesz a cél. Versenyző vagyok, tehát nyerni szeretnék minden egyes szakaszon. Ha mégsem jön össze, akkor sem fakadhatok sírva, hiszen az élmezőny tagjai nem annyit autóznak, mint én. Sok függ az időjárástól. A csúszós murvát nagyon szeretem, nem bánnám, ha kicsit esne. A tempós részeket biztos, hogy nem fogom úgy elvállalni, mint a többiek. A fontos, hogy jóízűt autózzak az Iseum Ralin.