Ranga Péter új navigátorral tér vissza Szombathelyen

Az idei bajnokság első két futamán nem láthattuk Ranga Pétert. A tavalyi veszprémi győztes az Iseum Rallye-n viszont újult erővel ül vissza az R5-ös Skoda Fabiába. Az itinert Holczer Dániel diktálja majd a fiatal pilótának.

Érdekes felállás.
Igen az. Érdekes lesz. Navigátorcsere történt. Az én tavalyi társam Balogh Janival megy, én pedig az övével. A sport és a rali hoz szép és érdekes dolgokat. Hiányzott már a közeg, úgyhogy boldog vagyok, hogy összeállít a dolog.
A folytatásban végig láthatunk majd benneteket?
Két-három futamot biztosan tervezünk. Meglátjuk, hogy milyen a visszatérés az Iseum Rallye-n, utána döntünk a többi versenyről. Sanszos a Veszprém és a Pécs, de elképzelhető, hogy emellett további csatákba is beszállunk. Most az a legfontosabb, hogy az ország nyugati szegletében jól érezzük magunkat, jóízűt versenyezzünk, ha lehetséges, akkor beleszóljunk az élmezőny csatájába. Tavaly negyedik voltam Szombathelyen, most azért titkon egy kicsivel jobbra számítok.
A motivációval nincs gond?
Hogy lenne? Mindketten nagyon várjuk már a rajt pillanatát. Ízig-vérig versenyzők vagyunk, olyanok, akik az első métertől az utolsóig képesek csatázni a többiekkel. A tavalyi csapatunk megmaradt, most készítjük elő a szükséges dolgokat. Minden megy a maga útján. A jó eredmény csak rajtunk fog múlni. Kíváncsi vagyok, hogy a több hónapos kihagyás mennyire látszik majd a teljesítményemen. Bízom benne, hogy nagyon hamar felvesszük a tempót. Az R5-ös Fabiánk eddig összesen 3-4 versenyt ment külföldön, úgyhogy szinte vadonatúj autóval vágunk neki az Iseum Rallye-nak.