Hadik András: a maximumra van szükség Szombathelyen

Szenzációsan kezdte az idei ralibajnokságot Hadik András és Bacigál Igor. Egerben és Miskolcon is futamgyőztesként pezsgőzhettek, 19 ponttal vezetik a bajnokságot, így érthetően abban bíznak, hogy az Iseum Ralin is folytatódik a jó sorozatuk.

Mi lehet az Iseum Rali buktatója?
“Szombathelyen fennáll a túlcsúszás veszélye, ezért lényeges lesz, hogy a legjobb pillanatban kapjuk el a féktávot “– mondta Hadik András. “Jellegzetes, murvás pályákra érkezünk, ahol a korábbiakhoz képest más vezetési stílusra van szükség. Ha elrontom a fékutat, akkor elrontom a kanyart is, ami ilyen szoros versenyben nem fér bele. Természetesen az autót, és egy kicsit fejben magunkat is át kell állítani a murvás körülményekre. Ezt a dolgos hétköznapok után a verseny előtti hetekben meg fogjuk tenni.”

Eddig minden rendben van. Két futam, két győzelem.
“Jól kezdtünk Egerben és végre a Miskolc Ralit is meg tudtuk nyerni” – tekintett vissza a miskolci versenyző. –  “A szombathelyi gyorsok alapvetően tetszenek, csupán Bögötét nem zártam annyira a szívembe. Vannak jó emlékeink, amelyekre szintén lehet támaszkodni.”

Folytatható a jó sorozat?
“Tavaly és tavalyelőtti is jól mentünk ezen a murván, bízom benne, hogy most is így lesz. Nagyon szeretnénk a győzelmi sorozatunkat meghosszabbítani, de tudjuk, hogy a riválisok nagyon gyorsak, ezért az újabb győzelemhez nekünk is a maximumra van szükségünk.”