Vass Zoltán kihagyja a Greinbachi Ralikrossz futamot

Vass Zoltán nélkül rendezik meg a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság ötödik fordulóját, miután a bajnoki tabella 3. helyén álló versenyző Mitsubishi Coltjában a greinbachi verseny előtt olyan műszaki hiba lépett fel, amit nem tudnak ilyen rövid idő alatt orvosolni.

Nem megyünk Greinbachba” – írta közösségi oldalán Vass Zoli. „Még a szervizünk udvarán sikerült rövidre zárnunk ezt a hétvégét… A rajtprogramot próbálgattuk, amikor egyik pillanatról a másikra lenullázódott a komputerünk, eltűnt róla minden adat és megszűnt vele minden kommunikációnk. Csak bízni tudunk benne, hogy legalább a motornak nem lett baja, de egyelőre értetlenül állunk a probléma előtt, és így egyik napról a másikra sajnos nem tudjuk ezt orvosolni.”


Kénytelenek vagyunk elengedni most ezt a hétvégét, és nagyon odakoncentrálni majd a maradék két futamra, hogy ott tartsuk valahogy magunkat az év végi 3. helyért folyó csatában. Próbálok pozitív maradni, és ha úgy vesszük, kell minden évben egy dobós verseny – most már biztosan nem kell gondolkodnunk és számolgatnunk, hogy melyik lesz az!” – tette hozzá végül Vass Zoli, aki a szurkolóknak is biztosan hiányozni fog a pályáról, hiszen látványos vezetési stílusának és sportszerű versenyzői hozzáállásának köszönhetően az egyik legnagyobb közönségkedvenc a hazai ralikrossz mezőnyben.

foto: STom, Vass Zoltán facebook