Itt a Lengyel ERC futam nevezési listája, meglepetésekkel!

Alexey Lukyanuk augusztus elején visszatér! Az orosz pilóta május elején szenvedett súlyos balesetet egy oroszországi teszten, nem sokkal azután, hogy megnyerte a Kanári-szigeteken a versenyt. A felépülése gyorsabban haladt a vártnál, így egy hónappal a tervezett visszatérés előtt már autóba ülhet, így Lukyanuk még harcban lehet a bajnoki címért.

Négy magyar páros is indul a lengyel futamon. Botka Dávid a Hargitán bejáratott Skodával, míg a Német László – Szegó János duó egy Fiesta R5-tel nevezett a nagyok 23 autós mezőnyében. Érdiék kategóriája megint nagyon karcsú, mindössze öt páros nevezett az ERC2-ben. A Klausz Kristóf – Csányi Botond duónak viszont már nehezebb dolga lesz, az ERC3-ban 17 páros adta le a nevezését, Klausz Kristófnak ráadásul ez lesz az első ERC futama.

Nagyágyúkból sem lesz hiány. Mads Ostberg is ott lesz Lengyelországban, de Bryan Bouffiernek is impozáns a lengyelországi eredménylistája. Természetesen indul a futamon a kétszeres Európa-bajnok Kajetanowicz, ott lesz a háromszoros ERC győztes Luca Rossetti, a háromszoros Portugál bajnok Bruno Magalhaes, és az elmúlt két év lengyel bajnoka Grzegorz Gryzb is. 

ERC-Rally-Rzeszow-entry-list