Kiss Norbi – újabb második hely az esőben

Kiss Norbi megnyerte az időmérőt a Nürburgringen, majd pole pozícióból indulva a második helyen végzett a futamon. A versenyt Adam Lacko nyerte, és ezzel mesterhármasnál tart a Nürburgringen, a harmadik pedig Anthony Janiec lett.

Esőben rajtolt a verseny, Kiss Norbi a poleból jól rugaszkodott el, de mögötte Albacete és Lacko is jól indult és Hahnal együtt Norbi mellé értek az első kanyarban. Norbi volt belül, Albacetevel csatázott, és a spanyol elsőként jött ki a kanyarból. Norbi azonban nem adta fel, azonnal visszatámadott, és a belső íven visszaszerezte a vezetést. Albacete keresztbe csúszott és összeakadt Lenz-cel, Norbit pedig Lacko kezdte támadni, Hahn volt a harmadik.

A kör végén Vrsecky és Norbi is lecsúszott a célegyenesre vezető kanyarban, így  Norbi csak ötödik volt. Azonnal összecsapott Janiec-kel, és Európa-bajnokhoz méltóan legyőzte az erősebb MAN-t. Lacko vezetett Hahn, és Körber előtt, Norbi a negyedik volt.

Kiss Norbi hamar utolérte Körbert, de az első támadása után Körber lelassult, és Norbi máris a harmadik volt. Pillanatok alatt utolérte Hahnt és simán elment mellette, és már a második helyen volt. Janiec árnyékként követte Kiss Norbit, de Hahnnal neki már meggyűlt a baja, és amíg küzdöttek, Norbi meglépett tőlük. Lackonak ekkor már 10 másodperces előnye volt az élen, amit már nem lehetett ledolgozni. A Tankpool24 másik versenyzője Andre Kursim a negyedik lett.