A Volvo bejelentette, de mit is

Azt hiszem, nem csak én vagyok egyedül ezzel… Ülünk a számítógép előtt, hogy pontban közép-európai idő szerint 14 órakor megtudjuk, kik és hány Volvót vezetnek idén a WTCC bajnokságban. Twitteren, facebookon kint a link, mindenki feszülten várja, de csak nem történik semmi.

Most akkor angol idő szerint kezdődik, és várjunk még egy órát, vetődik fel mindenkiben… Gyors körbekérdezés, “Te tudsz valamit, nálad megy?” Sem a Polestar Cyan Racing saját twitter és facebook oldalán, sem a WTTC saját oldalán megjelentetett linkek sem működtek.  Mire a csapatnál észbe kaptak, hogy a teremben ülőkön kívül senki nem értesülhet a technika ördöge miatt a nagy bejelentésről, elkezdtek saját “gyorsvágott” anyagokat feldobálni az oldalra. ( azóta elkészült egy összefoglaló, ezt láthatjátok alább, 18.40 mp-től a versenyzők bemutatása)

És akkor a “szenzáció” végül is napvilágot látott, hogy idén a Volvo három autót indít ( ezt 100%-ra tudtuk már) és nyilván ezt három pilóta fogja vezetni ( mondjuk ez a svédeknél nem biztos, ők nagyon szerették tavaly a pilótacserés programot…).  

És ha valaki időben fogadott rá, most nyert, csak keveset, mert jött a papírforma, az eddig valószínűsített három ember kap bizalmat a világbajnokságon. Nicky Catsburg, Néstor Gilorami és a már futamgyőzelmet is arató Thed Björk. 

Björk pedig megígérte kisfiának ” nyerni fogok vele!”