Müller nem tér vissza

Yvan Müller reagált a visszatérésével kapcsolatos találgatásokra, amelyek a február elején kaptak szárnyra, miután a francia világbajnok a Volvóval tesztelt Portugáliában. Müller egyértelműen kijelentette, hogy nem tér vissza. 

A négyszeres világbajnok 2016 végén befejezte autóversenyzői pályafutását, miután három évig a Citroennel versenyzett a WTCC-ben. A jövőben az európai Le Mans szériában indított saját versenycsapatára kíván koncentrálni, valamint egy másik projektet is elkezd, de ezt még nem jelentette be hivatalosan.

Február első hetében azonban robbant a bomba, mert Müller Portugáliában a Volvóval tesztelt, így sokan arra tippeltek, hogy meggondolta magát, és idén a kékekkel száll csatába a bajnoki címért. Müller tegnap megszólalt és mindent tisztázott.

Néhány napja újra sokat olvasok magamról.” – mondta Müller. “Szeretnék pontot tenni a találgatások végére. Tavaly év végén bejelentettem, hogy befejeztem az aktív versenyzői pályafutásomat, és ez egy határozott döntés volt, amely még mindig érvényben van. Nem áll szándékomban újra teljes szezonon át versenyezni, de mindig is azt mondtam, hogy alkalmanként azért beülök egy versenyautóba. De mostanában nincs ilyen tervem. Ami a profi karrieremet illeti, néhány hónapja már minden eldőlt, a részleteket időben be fogom jelenteni.”

És, hogy mit csinál mostanában Yvan Müller? Visszatért korábbi sikerei helyszínére, a jégre: