Megvan az első! – Kiss Norbi futamot nyert Nogaróban

Pedig nem is szereti ezt a pályát. Ennek ellenére bizakodva indult Nogaroba Kiss Norbi, hiszen az új Mercedes versenykamionnal Misanoban már sikerült a dobogóra állnia.  Szerencsénk volt mondta Olaszország után, és a francia versenyen nem is számított ismétlésre. Fejleszteni sem volt idő, csak a kisebb hibákat javították az új kamionon, és egy új motorelektronikával akartak újabb lóerőket kifacsarni a többiektől fényévnyi távolságra levő matuzsálem korú motorból.
Az időmérő edzésen aztán jött a meglepetés, Norbi nyert, megverte Jochen Hahnt, Adam Lackót, Rainertet, Janiecet, mindenkit. A versenyen pedig ezúttal nem tudtak mit kezdeni lóerőfölényükkel a többiek, Norbi az élen maradt és diadalmaskodott.
KN Nogaro1
A második versenyen a nyolcadik helyről indult –  a kamionosoknál is fordított a rajtrács – és kettőt előrelépve hatodikként zárt. Vasárnap az időmérőn harmadik idővel folytatta, ezzel simán bejutott a Superpole-ba, de az újabb villanás elmradat. Motorhiba.
KN Nogaro2
Az új elektronika eddig bírta, és hogy megelőzzék a motor további károsodását, a csapat úgy döntött nem folytatják. Így keserédes lett a Nogarói hétvége, de az látszik, hogy az iránytű hajszálpontosan a cél felé mutat. Az új kamion nagyszerűen működik, a próbapadon már duruzsol az új fejlesztésű Mercedes motor, a magyar futamra összeállhat a csomag.
A bajnokság állása:

1. Adam Lacko 146
2. Jochen Hahn 44
 3. Rene Reinert  91
 4. Anthony Janiec  76
 5. Kiss Norbert   61
 6. Steffi Halm  54
 7. Sascha Lenz 46 
 8. Gerd Koerber 44 
 9. Ellen Lohr 33 
 10. Jiri Forman 30